Житель Одеської області пошкодив 92 могили та отримав термін

Житель Одеської області пошкодив 92 могили та отримав термін.

Житель Одеської області пошкодив 92 могили та отримав термін. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 грудня 2023 15:19

Житель Білгород-Дністровського району на Одещині отримав обвинувальний вирок за наругу над 92 могилами. Правопорушника засудили до чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася у грудні минулого року в одному із сіл Татарбунарської територіальної громади. Поліцейські оперативно встановили правопорушника, ним виявився місцевий мешканець.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці з'ясували, що молодий чоловік, який напідпитку, більше тижня ходив на цвинтар і з хуліганських спонукань руками і ногами трощив могильні плити. Загалом він пошкодив 92 надгробки. Як пояснив правопорушник, неприязних стосунків із сім'ями померлих у нього не було, а свою поведінку мотивував тим, що роботодавець довгий час не виплачував йому заробітну плату, тому він вихлюпував свої обурення та злість.

Слідчі поліції висунули правопорушнику звинувачення у нарузі над могилами, зокрема повторно, що передбачено частинами першою та третьою статті 297 Кримінального кодексу України, та направили обвинувальний акт до суду.

Дослідивши надані поліцейськими докази, суд виніс вирок, яким визнав підсудного винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах