На Одещині чоловік пограбував будинок похилого віку та зґвалтував бабусю

На Одещині чоловік пограбував будинок похилого віку та зґвалтував бабусю - фото

На Одещині чоловік пограбував будинок похилого віку та зґвалтував бабусю - фото

Події
07 грудня 2023 16:23

Поліцейські затримали мешканця Білгород-Дністровського району Одеської області, який пограбував будинок похилого віку та зґвалтував господиню. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Після вчиненого жінка звернулася за допомогою до поліцейського офіцера громади. Попередньо правоохоронець з'ясував, що зловмисник уночі зламав вхідні двері та проникнув у приватне домоволодіння пенсіонерів. Погрожуючи фізичною розправою господині та її чоловікові, він зажадав гроші. Втім, подружня пара не хотіла віддавати свої накопичення, тоді зловмисник вдарив дідуся і почав шукати кошти. Знайшовши у шафі 10 тисяч гривень, забрав їх і, погрожуючи фізичною розправою у разі звернення до правоохоронців, вивів жінку похилого віку до сусідньої кімнати, зґвалтував її та втік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За кілька годин поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців через скоєння майнових злочинів. У ході слідчих дій він вилучив частину викрадених грошей на суму сім тисяч гривень, які повернули власникам. Як пояснив зловмисник, решту коштів він витратив на алкоголь та продукти харчування.

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто. умовах військового стану, а також у зґвалтуванні. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Слідство продовжується.

Фото: pixabay.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах