Охоронець автостанції запідозрив чоловіка у крадіжці грошей та забив його до смерті

Охоронець автостанції запідозрив чоловіка у крадіжці грошей та забив його до смерті.

Охоронець автостанції запідозрив чоловіка у крадіжці грошей та забив його до смерті. Ілюстративне фото: od.npu.gov.ua

Події
08 грудня 2023 11:03

В Одесі поліцейські затримали охоронця автостанції, який запідозрив чоловіка у крадіжці грошей та забив його до смерті. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, що охоронець впустив місцевого чоловіка до приміщення автостанції переночувати, а вранці з'ясувалося, що зникла скринька з пожертвуваннями громадян та виторг із туалету. "Нічний гість" теж зник, тож підозра в крадіжці впала на нього.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Співробітники охорони розшукали чоловіка і, повідомивши про це до поліції, повели його до підвального приміщення автостанції. Там один із охоронців взявся "виховувати" "злодія". Він нещадно побив чоловіка, ще й прищемив дверима пальці руки, а коли приїхали поліцейські, кинув потерпілого та пішов.

Побачивши тяжкий стан чоловіка, правоохоронці негайно викликали медиків. Ті повезли постраждалого до лікарні з розривами печінки, підшлункової залози, переломом ребра та крововиливом у черевну порожнину. Дорогою він помер. Точну причину смерті буде встановлено за результатами судово-медичної експертизи.

Слідчі затримали правопорушника у процесуальному порядку і під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру в частині другій статті 121 Кримінального кодексу України у умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть. Наразі підозрюваний в ізоляторі тимчасового тримання, поліцейські піклуються про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах