Одеситку зґвалтував та пограбував таксист, якого вона викликала за допомогою додатку

Одеситку зґвалтував та пограбував таксист, якого вона викликала за допомогою додатку.

Одеситку зґвалтував та пограбував таксист, якого вона викликала за допомогою додатку. Foto di Rodolfo Clix: pexels.com

Події
12 грудня 2023 10:21

Молоду одеситку зґвалтував і пограбував таксист, якого вона викликала за допомогою мобільного додатку. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, жінка, щоби доїхати додому після роботи, викликала таксі. Їй передзвонив водій та запропонував дещо змінити маршрут, бо йому нібито необхідно заїхати у справах до себе додому. Одеситка погодилася, а чоловік відвіз її за місто, зґвалтував під загрозою ніж та забрав гроші у сумі понад вісім тисяч гривень. З її мобільника він дістав і викинув сім-картки, щоб жінка не змогла зателефонувати нікому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Висадивши потерпілу з автомобіля, правопорушник з місця злочину втік. Жінка самостійно дісталася додому та розповіла близьким, що з нею сталося, а ті повідомили у поліцію.

Вже наступного дня поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше засуджений за розбійний напад та заволодіння транспортним засобом мешканець Одеського району. Правоохоронці затримали фігуранта у процесуальному порядку. У нього забрали ніж та частину грошей потерпілої. Решту ґвалтівника встиг витратити.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у зґвалтуванні та у відкритому викраденні чужого майна, тобто пограбуванні, скоєному повторно, в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, яке загрожує чоловікові за скоєне – до десяти років ув'язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах