Новорічні хроніки: як свята до Одеси завітали

Новорічні хроніки: як свята до Одеси завітали - фото

Новорічні хроніки: як свята до Одеси завітали - фото

Події
13 грудня 2023 11:08

От вже й добігає кінця 2023 рік! Ви помітили? От і ми ні! Але навіть встигли зустріти, мабуть, найтепліше родинне свято з різдвяного циклу — День святого Миколая. В «Обжорі» зробили все, щоб кожен одесит та гість міста відчув магію цього свята та пройнявся духом Різдва. 

Що ж підготувала найколоритніша одеська мережа? Дізнаймося разом. 

Новорічні хроніки: як свята до Одеси завіталиНоворічні хроніки: як свята до Одеси завітали

Цього року святий Миколай зупинився… в «Обжорі»!


Днями тут відчинила свої двері для малечі резиденція Чудотворця. Скільки щастя було на дитячих обличчях, адже на них чекала особиста зустріч зі святим Миколаєм, презентація намальованих власноруч малюнків та неймовірно цікаві й захопливі ігри з янголами. 

Миколай обмінював малюнки на приємні сюрпризи, створивши справжню магію свята просто посеред супермаркету. Дитячі роботи виставлялися на спеціальному стенді, щоб відвідувачі «Обжори» могли побачити їх та відчути різдвяний настрій. 

Новорічні хроніки: як свята до Одеси завіталиНоворічні хроніки: як свята до Одеси завітали


Увесь супермаркет наче велика святкова фотозона: подивитись, сфотографуватися і купити! 


Тільки-но ви увійшли до супермаркету, як опинилися у країні чудес. Хочеться походити якомога довше магазином, щоб гарненько роздивитися красу, створену в «Обжорі». Всі супермаркети мережі наче величезна фотозона, де на кожному кроці є щось неймовірно новорічне. 

Мрієте про святкову ялинку, припорошену снігом? Так ось ця красуня, чекає на ваші захоплені погляди — мерщій беріть і несіть додому. А як щодо яскравої ілюмінації, яка ще на вході у супермаркет заряджає на позитив? Вона вже прикрашає дерева, дарує світло й підносить настрій. Видивляєтеся гномів, за якими так всі шаленіли? Та он вони стоять разом із совенятками і янголятами, чекають на вас — зробіть своїм рідним приємні тематичні подарунки. 

А солодощі?! По всьому супермаркету на відвідувачів чекають стенди з різноманітними ласощами й наборами цукерок на будь-який смак та гаманець. В «Обжорі» потурбувалися, щоб усі мали змогу взяти із собою додому трошки свята. 

Тут навіть знають вашу найстрашнішу таємницю: часто подарунки купуються не заздалегідь, а в останню мить. Тож потурбувалися про це й зробили так, щоб необхідні й милі дрібнички були під рукою. В «Обжорі» є і новорічні іграшки, і дощик, і подарункові набори, а також святковий папір, щоб все красиво загорнути просто на місці. 

Новорічні хроніки: як свята до Одеси завіталиНоворічні хроніки: як свята до Одеси завітали



Аби столи ломилися від смакоти 


Новорічні свята асоціюються не лише з ялинкою і подарунками, а ще з постійними клопотами. І меню придумай, і з усіма його погодь, потім список продуктів склади, а далі наготуй... Виходить, що заради святкового вечора доведеться побігати й день простояти біля плити. В «Обжорі» вирішили змінити заведений порядок і зняти з господарів тягар підготовки різдвяної вечері. Бренд-шеф мережі Василь Яким власноруч розробив святкове меню-бокс, щоб заклопотані одесити мали на столі вишукані страви ресторанного рівня за ду-у-уже вигідною ціною. 

А спокуситися є чим – фірмовий бокс складається з 7 ресторанних страв: карпачо з яловичого язика, бурати з руколою та соусом песто, баклажанів ді парміджано, філе дорадо з артишоками гриль, грушею, запеченою з курячою печінкою та мигдалем, філето ді манзо, ну, і звісно, улюбленим олівʼє, але не звичайним, а з сьомгою! Одразу 3 кілограми вишуканих страв, яких достатньо, щоб ситою та щасливою була вся родина.

Скільки ж коштує такий диво-бокс? Всього 2800 грн і ексклюзивне меню ресторанних страв буде у вас на столі.

Замовляйте смакоту телефоном: 0 800 60 90 90, або в Телеграм-боті чи просто в маркеті — анкети чекають на вас на вітринах кулінарії. 

Умова лише одна — замовлення треба зробити не менше ніж за 48 годин, щоб кухарі «Обжори» встигли створити новорічно-магічне меню для вашого свята. 

Один дзвінок або клік — і вам вже не доведеться мудрувати, що поставити на новорічний стіл, скільки часу витратити на підготовку і які продукти купити. Тиць — і готово 😀

А на десерт — класична різдвяна випічка, німецький штолен та пухкесенькі калачі. Для ваших чаювань, кавувань і затишних посиденьок з найкращим зимовим супом — глінтвейном (але тільки якщо вам виповнилося 18). 

Також ви завжди можете придбати смакоту, якою славиться «Обжора». І основні страви, і закуски, і десерти, і щось солоненьке на перекус. А в пекарні з колоритною назвою «Горбушка» – неймовірно спокусливу випічку. Візитівка пекарні — завжди свіжі хрумкі французькі багети, чіабати та багети із сиром, таких в Одесі ви більше не знайдете ніде. 


За святковим настроєм — в «Обжору»


Хоч День святого Миколая вже минув, та різдвяні свята тільки починаються. Сподіваємося, ви не будете знімати ворота в сусідів у ніч на Андрія, а проведете новорічний відпочинок разом з «Обжорою». Тим паче що тут підготували і готують бага-а-ато заходів для дорослих і малих. 

Тематичні заходи вже давно стали частиною філософії компанії — в «Обжорі» особливу увагу приділяють дозвіллю відвідувачів. Проводяться майстер-класи для дітей: про всі деталі й графік можна дізнатися за в Telegram-каналі «Обжорі». 

До Нового року заходи будуть особливо чарівними, але поки не викладатимемо козирі, дочекаймося новин від мережі – про всі цікавинки «Обжора» розповідає на сторінках у соцмережах

Завітайте за новорічним настроєм в «Обжору» — тут є все для вашого дозвілля. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах