Сервісні центри МВС Одеської області працюють у новому форматі: що змінилося

Сервісні центри МВС на Одещині працюють у новому форматі: що змінилося.

Сервісні центри МВС на Одещині працюють у новому форматі: що змінилося. Фото ілюстративне: dumskaya.net

Події
14 грудня 2023 11:18

Сервісні центри МВС Одеської області працюватимуть у новому форматі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, у зв'язку з об'єднанням регіональних сервісних центрів ДСЦ МВС Одеської, Миколаївської та Херсонської областей до одного структурного підрозділу з 12 грудня, сервісні центри МВС у цих регіонах приступають до роботи у форматі екзаменаційних хабів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Отримати послуги з обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації автомобілів можна в будь-якому сервісному центрі МВС трьох областей, однак, скласти теоретичний або практичний іспит громадяни зможуть у чотирьох підрозділах на Одещині, трьох - у Миколаївській та одному в Херсонській.

Зокрема, послуги екзаменації надаватимуть такі сервісні центри МВС в Одеській області:

- №5143, місто Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 4;
- №5144, місто Ізмаїл, проспект Незалежності, 362;
- №5149, місто Подільськ, вулиця Соборна, 202, Б4;
- №5154, місто Одеса, вул. Аеропортівська, 27/1.

Обслуговування в сервісних центрах МВС відбувається за попереднім е-записом: теоретичний іспит – на 14 днів наперед, а практичний – на 21 день. Крім того, запис доступний і через термінал у приміщеннях сервісних центрів МВС. Талони в ньому генеруються в день звернення та на три дні вперед.

Протягом десяти днів майбутні водії можуть заперечити результати іспитів. Для цього необхідно звернутися із заявою до регіонального сервісного центру МВС тієї області, де проходили екзаменацію. А отримання копії відео доступне протягом 30 днів.

Інші сервісні центри МВС Одеської, Миколаївської та Херсонської продовжують надавати всі види послуг сервісних центрів МВС, крім приймання теоретичних та практичних іспитів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах