На Одещині скасували тендерів більш ніж на 63 мільйони гривень

На Одещині скасували тендерів більш ніж на 63 мільйони гривень.

На Одещині скасували тендерів більш ніж на 63 мільйони гривень. Фото: prostir.ua

Події
14 грудня 2023 15:20

На Одещині скасували сумнівні тендери на більш ніж 63 мільйони гривень. Загалом близько 169 мільйонів гривень – саме таку суму громади нашого регіону могли втратити через переплату на оголошені закупівлі. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Так, саме 169 мільйонів робоча група при обладміністрації заблокувала, щоб повернути їх до бюджетів для раціональніших видатків. Насамперед – на підтримку армії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На засіданні групи разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю розглянули чергові сумнівні тендери. Зокрема закупівлю іспанських платанів на 100 тисяч, какао на півмільйона та цукерок на 795 тисяч.

Матеріали зібрали та направили до правоохоронних органів.

На Одещині скасували тендерів більш ніж на 63 мільйони гривень.На Одещині скасували тендерів більш ніж на 63 мільйони гривень. Фото: t.me/odeskaODA

Зазначимо, що пікети проти необґрунтованих витратних тендерів під час повномасштабної війни проходили під мерією три місяці щосуботи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах