Після нічної тривоги: яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 15 грудня

Після нічної тривоги: яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 15 грудня.

Після нічної тривоги: яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 15 грудня. Фото: themanual.com

Події
15 грудня 2023 07:57

Ніч з 14 на 15 грудня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги, але попередньо без обстрілів нашого регіону.

Так, о 21:05 14 грудня у низці областей було оголошено повітряну тривогу через загрозу ворожих ударних безпілотників. Як повідомляють Повітряні сили України, зокрема фіксували рух "шахеду" з Миколаївської та Одеської області на північний захід. Далі стало відомо, що "шахеди" на Одещині – рухаються на захід. Відбій оголосили лише о 00:23

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як вранці уточнили Повітряні сили України, у ніч проти 15 грудня 2023 року противник атакував ударними безпілотниками типу Shahed з району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край – РФ). Усі 14 ворожих безпілотників збили мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України у межах Миколаївської, Херсонської, Хмельницької та Полтавської областей.

За даними Військово-Морських Сил України, за останньою інформацією, в акваторії Чорного моря знаходяться три ворожі кораблі. Ракетоносіїв на бойовому чергуванні немає. Вони, як і раніше, залишаються в пунктах базування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах