Біля Одеси мікроавтобус на смерть збив людину

Біля Одеси мікроавтобус на смерть збив людину.

Біля Одеси мікроавтобус на смерть збив людину. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 грудня 2023 11:55

У понеділок, 18 грудня близько 18 години, на автодорозі Київ – Одеса загинув пішохід. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, водій автомобіля Fiat Ducato, не доїжджаючи до Клеверного мосту, наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу в невстановленому для цього місці. Поліцейські викликали на місце події медиків, але, на жаль, потерпілий від травм помер у кареті швидкої допомоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водія перевірили на стан сп'яніння, він був тверезий.

На місці аварії працювали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП, СОГ та група реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Одеського районного управління поліції №2.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо другої статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. У рамках кримінального провадження слідчі помістили автомобіль на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство продовжується.

Біля Одеси мікроавтобус на смерть збив людину.Біля Одеси мікроавтобус на смерть збив людину. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах