Скандал: в Одесі салон краси відзначив корпоратив під російську музику

Скандал: у Одесі салон краси відзначив корпоратив під російську музику.

Скандал: у Одесі салон краси відзначив корпоратив під російську музику. На фото скріншот відео

Події
19 грудня 2023 12:37

В Одесі один із салонів краси відзначив корпоратив під російську музику та потрапив у скандал. Одесита Катерина, яка відпочиває на ньому, виклала у свої соцмережі відеоролики з танцями, за що на неї кинулася хвиля хейту. У результаті дівчині довелося закривати свої сторінки у соцмережах та видаляти відео з танцями. Про це розповів громадський діяч Дем'ян Ганул.

"Слухати Кіркорова та Алегрову з іншими пропутинськими потворами після двох років війни це повне дно", – написав активіст.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після публікації відео одеситка опублікувала у своєму Instagram низку сторіс, у яких зазначила, що на неї полився хейт. Також жінка написала, що така "слава" їй лише на втіху і люди роблять її популярною. Крім того, жінка не вважає свою поведінку якоюсь неправильною, навіть незважаючи на війну, яку розпочала Росія.

"Спочатку поставте питання керівникам – як вони живуть, святкують. Вертіли вони все, що відбувається в країні, на одному місці. А потім пишіть нам, простим смертним", – написала одеситка.

Зазначимо, що Верховна Рада 19 червня ухвалила Закон, який заборонив російську музику в українських медіа та громадському просторі, а також Закон, яким заборонено імпорт та розповсюдження книг та іншої видавничої продукції з Росії, тимчасово окупованих нею територій України та Білорусі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах