На трасі Одеса – Рені на смерть збили двох пішоходів

На трасі Одеса – Рені на смерть збили двох пішоходів.

На трасі Одеса – Рені на смерть збили двох пішоходів. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 грудня 2023 12:45

Поліцейські розслідують обставини двох смертельних ДТП у Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах Одеської області, які сталися увечері 19 грудня на трасі сполученням Одеса – Рені. Внаслідок цих подій загинули два пішоходи. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Щодо першої ДТП поліцейські попередньо встановили, що водій автопоїзду поблизу села Спаське наїхала на літнього чоловіка, коли той перебував на проїжджій частині дороги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За другою ДТП попередньо встановили, що водій легковика між селами Новосільське та Нова Некрасівка виїхав на літнього чоловіка, коли той вийшов на проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Поліцейські перевірили водіїв на стан сп'яніння, вони були тверезими.

На місцях аварій працювали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП ГУ ГУНП на Одещині та слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатих кримінальних проваджень поліцейські призначили низку експертиз. Усі обставини події встановлюються.

На трасі Одеса – Рені на смерть збили двох пішоходів.На трасі Одеса – Рені на смерть збили двох пішоходів. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах