Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 21 грудня

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 21 грудня.

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 21 грудня. Фото: facebook.com/28brigade

Події
21 грудня 2023 08:04

Ніч із 20 на 21 грудня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналу повітряної тривоги з обстрілу.

Так, остання сирена на Одещині звучала пізно увечері 20 грудня, але наш регіон "пронесло".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зранку уточнили Повітряні сили України, всього зафіксували пуски 35 Shahed-136/131, що атакували хвилями у різний час, у період з 20.00 20 грудня до 03.30 21 грудня. Захисникам неба вдалося збити 34 із 35 випущених ударних БпЛА супротивника.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях.

Яка ситуація у Чорному морі

Як повідомляє ОК "Південь", у Чорному морі знаходяться п'ять російських бойових кораблів, з них один підводний ракетоносій, споряджений чотирма ракетами типу "Калібр". Рівень ракетної небезпеки підвищено". Громадян просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги та переходити в укриття оперативно.

Тим часом, як повідомляє посол США в Україні Бріджіт Брінк, чорноморським гуманітарним коридором пройшло 305 суден, які перевезли понад 10 мільйонів тонн зерна та інших.

"Понад 10 мільйонів тонн зерна та інших вантажів на 305 суднах безпечно пройшли через Чорноморський гуманітарний коридор. Агресія Росії не може зупинити Україну в її прагненні нагодувати світ", – написала посол США у соцмережі Х.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах