В Одесі чоловік влаштував поножовщину в АТБ

В Одесі чоловік влаштував поніжовщину в АТБ.

В Одесі чоловік влаштував поніжовщину в АТБ. Фото: od.npu.gov.ua

Події
25 грудня 2023 15:16

В Одесі поліцейські "за гарячими слідами" затримали зловмисника, який ударив відвідувача супермаркету АТБ на вулиці Василя Стуса ножем у живіт. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, про те, що сталося ввечері у приміщенні супермаркету, лікарям та правоохоронцям повідомив працівник закладу. Постраждалого звідти госпіталізували з пораненням черевної порожнини.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські встановили, що на вході до торгової зали мешканець Дніпра звернувся до місцевого мешканця з проханням придбати йому алкогольні напої. Той відмовився, і на цьому ґрунті між чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Під час конфлікту одесит завдав приїжджому удару ножем у живіт і пішов.

Поліцейські затримали зловмисника на сусідній вулиці та вилучили у нього можливу зброю злочину, яку направили на експертизу. Чоловік у скоєному зізнався, пояснивши свій вчинок обуренням діями потерпілого, який замість того, щоб працювати, випрошував випивку та ще лаявся у відповідь.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя на момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дбають про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах