На Одещині п'яний водій на смерть збив двох жінок: його будуть судити

На Одещині п'яний водій на смерть збив двох жінок.

На Одещині п'яний водій на смерть збив двох жінок. Фото: youtube.com/@odesa_police

Події
26 грудня 2023 10:58

На Одещині п'яний водій на смерть збив двох жінок, за що йому загрожує позбавлення волі на 12 років. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, у селі Коси Подільського району сталась жахлива аварія. Водій автомобіля ВАЗ, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, наїхав на двох жінок, які йшли краєм дороги. Від отриманих травм обидві жінки померли на місці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після інциденту правоохоронці провели перевірку стану водія, яка підтвердила його сп'яніння. Розпочали кримінальне провадження. Водія затримали, а під час допиту йому оголосили підозру за статтею щодо порушення правил дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що призвело до смерті. Автомобіль, яким керував водій, вилучили для проведення слідчих дій та експертиз.

Після розгляду справи суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Якщо провину водія доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років, а також заборона на керування транспортними засобами на десять років.



Відео: youtube.com/@odesa_police

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах