В Одесі заочно дали десять років в'язниці заступнику голови окупаційної адміністрації Херсона

В Одесі заочно дали десять років в'язниці заступнику голови окупаційної адміністрації Херсона.

В Одесі заочно дали десять років в'язниці заступнику голови окупаційної адміністрації Херсона. Фото: facebook.com/ml.od.court.ua

Події
28 грудня 2023 17:09

27 грудня в Одесі дали десять років ув'язнення заступнику голови окупаційної адміністрації Херсона. Про це повідомляє Малинівський районний суд Одеси.

Так, в Одесі визнали винним зрадника у добровільному зайнятті посади, пов'язаної з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, у незаконних органів влади, створених на тимчасово окупованій території, у тому числі в окупаційній адміністрації держави-агресора та засудили до десяти років позбавлення волі. свободи із конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також йому заборонили обіймати посади в органах державної влади, місцевого самоврядування п'ятнадцять років.

Зазначимо, що кримінальне провадження розглядалося у спеціальному провадженні (in absentia) – через брак обвинуваченого. При цьому суд викликав обвинуваченого у судове засідання. Обвинуваченого поінформували належним чином про дати слухання справи, а також дотрималися її прав на належне представництво у суді відповідно до вимог КПК України.

Під час судових дебатів сторона звинувачення просила суд визнати громадянина винним. У свою чергу сторона захисту просила суд винести виправдувальний вирок.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржено в установленому законом порядку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах