На селищі Котовського чоловік побив знайомого палицею по голові так, що той опинився у лікарні

На селищі Котовського чоловік побив знайомого палицею по голові так, що опинився в лікарні.

На селищі Котовського чоловік побив знайомого палицею по голові так, що опинився в лікарні. Фото: od.npu.gov.ua

Події
28 грудня 2023 11:57

На селищі Котовського в Одесі чоловік побив знайомого палицею по голові так, що опинився в лікарні. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, в одному з дворів на вулиці Генерала Бочарова у першій половині дня між незнайомими між собою громадянами виник словесний конфлікт. Суперечка переросла в бійку, під час якої один чоловік завдав іншому кілька ударів палицею по голові. Після сутички зловмисник та потерпілий розійшлися, а вже вдома останньому стало погано. Це помітив його знайомий, з яким вони разом винаймають житло, і викликав "швидку".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Побитого вночі з місця проживання госпіталізували до лікарні з травмами голови, серед яких закрита черепно-мозкова травма та субдуральна гематома.

Вже наступного дня правопорушника викрили. Він мешканець того ж таки Пересипського району, що й постраждалий. Зловмисника розшукали на одному з ринків міста та затримали у процесуальному порядку. Пояснити свій вчинок чоловік відмовився.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в частині першій статті 121 Кримінального кодексу України у умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя на момент заподіяння. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Ведеться слідство.

Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах