Паприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спецій

Паприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спецій.

Паприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спецій. Фото: pexels.com

Події
29 грудня 2023 13:04

Щоб підсилити смак будь-якої страви та додати їй пікантності, ми використовуємо спеції і прянощі. Зробити те саме з дизайном кухні допомагають різні матеріали та кольори. Відтінок меблів створює потрібний настрій і атмосферу, задаючи тон всьому інтер'єру. Представляємо апетитну палітру, натхненну улюбленими спеціями.

Вибирайте колір своєї кухні, а всі необхідні матеріали замовляйте у VIYAR. Компанія є найбільшим постачальником комплектуючих для меблів і пропонує тисячі декорів. Додамо інтер'єру смаку?

Перець

Пекуча спеція використовується вже тисячі років. Колись заради перцю здійснювали великі географічні відкриття, щоб відшукати безпечний та зручний шлях для транспортування з далекої Індії. А сьогодні він є на кожній кухні та доповнює смак м'ясних і рибних страв, гарнірів, салатів та навіть десертів! “Гарячий” чорний перець є інгредієнтом традиційних зимових ласощів – імбирного печива та глінтвейну. Зокрема, в поєднанні з кардамоном і корицею.

Паприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спеційПаприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спецій



ЛДСП Egger U 899 ST9 Космос сірий

Так само темно-сірий колір цієї кухні – це база, яка чудово поєднується з іншими відтінками й матеріалами. Ця кухня ілюструє класичний, затишний тандем: сірий колір + дерево. Завдяки великому вибору декорів комбінація виглядає щоразу по-новому. Особливість представленого дизайну – контраст темного обрамлення з фасадами, стільницею та фартухом під дерево.

Куркума

Ці яскраві, своєрідні прянощі на своїй батьківщині – в Індонезії та на півдні Індії – відомі більш ніж 5 000 років. При їх виготовленні корінь рослини сушать на сонці, а потім перетирають у порошок. Тож сонце є незамінним інгредієнтом. Додайте кухні такого ж сонячного настрою та життєрадісного помаранчево-жовтого кольору!

З цим завданням впорається дизайнерська італійська техніка Smeg, як-от цей яскравий холодильник. Його й іншу техніку також можна замовити у ВіЯр.

Паприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спеційПаприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спецій



Паприка

Її називають “червоним золотом”. Пікантна й ароматна паприка робить смак страв особливим. Потрапивши до нас із Центральної Америки, вона втратила гостроту і стала солодкуватою. Бограч, гуляш і навіть український борщ – приправа пасує до найрізноманітнішої їжі. Так само як яскраві червоно-помаранчеві акценти в інтер'єрі!

Колір можна використовувати навіть як основний для кухонних меблів. Він гармонійно поєднується з темним деревом, чорним, сірим та оливковим.

Паприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спеційПаприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спецій



МДФ FENIX NTM BLOOM 0789

Рожева (гімалайська) сіль

Рожева сіль – це не новий Барбі-тренд, а реальна спеція. Її видобувають біля підніжжя Гімалаїв. Така сіль відрізняється не тільки незвичним виглядом, але й дуже корисним складом. Своїм забарвленням і властивостями вона завдячує вулканічній магмі.

Приємний та ненав'язливий рожевий колір – щось нове в інтер'єрі кухні. У цьому проєкті легкий пастельний верх поєднується з нижніми фасадами цегляного кольору. Але рожевий зустрічається і в інших, часто неочікуваних, поєднаннях: із сірим та сіро- коричневим, оливковим, кольором чилі.

Паприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спеційПаприка, куркума чи перець? Кухні у кольорах спецій



ЛДСП Swiss Krono U141 VL Рожевий

Вибирайте колірну “спецію” вашої кухні, а по матеріали та натхнення завітайте до VIYAR. Шоурум компанії в Одесі знаходиться на вул. Миколи Боровського 1/24.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах