Під час обстрілу Одеси священнослужителя мало не зачепило стелею (відео)

Під час обстрілу Одеси священнослужителя мало не прибило стелею.

Під час обстрілу Одеси священнослужителя мало не прибило стелею. Фото: infonavigator.com.ua

Події
29 грудня 2023 15:34

Під час масованого обстрілу Одеси вранці 29 грудня священнослужителя ледь не покалічила стелею храму. Про це свідчить відео, яке опублікував ряд телеграм-каналів.

Так, на ролику видно, як священнослужитель в одному з храмів Одеси служив, коли по всій країні було оголошено повітряну тривогу через загрозу обстрілу російськими ракетами. Далі поблизу храму лунає потужний вибух, який залишив за собою яскравий спалах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Відео: t.me/xydessa

На кадрах можна побачити, що за кілька секунд із стелі храму падає шматок штукатурки чи фрески біля місця, де стояв священик. Він підійшов до ікони, де стояв поруч із кадилом, і довгий час не міг зрозуміти, що сталося. Шматок стелі впав поблизу новорічної ялинки.

За попередньою інформацією, йдеться про храм на честь Стрітення Господнього Одеської єпархії УПЦ (єдність із МП). Відбувся завал купольної частини культової споруди. Руйнування завдала вибухова хвиля. На щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах