Облаштував удома наркопритон та порностудію: в Одеському районі затримали зловмисника

Облаштував удома наркопритон та порностудію: в Одеському районі затримали зловмисника.

Облаштував удома наркопритон та порностудію: в Одеському районі затримали зловмисника. Фото: od.npu.gov.ua

Події
30 грудня 2023 13:28

Жителя Одеського району судитимуть за збут наркотиків, порнографію та незаконне зберігання боєприпасів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що мешканець Южненської міської громади у власному будинку займався збутом особливо небезпечної психотропної речовини (PVP). За місцем проживання порушника був наркопритон: клієнти вживали "товар" там же, де й купували.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також з'ясовувалося, що зловмисник, застосовуючи фізичну силу, змушував свою знайому до участі у зйомках порнографічного характеру. Пізніше він розповсюджував порноконтент в одній із соціальних мереж.

У ході проведення санкціонованих заходів правоохоронці вилучили з дому зловмисника майже 800 грамів PVP, пристрої для застосування психотропу, мобільний телефон та жорсткий диск із зображеннями та відеофайлами порнографічного характеру за участю чоловіка та його знайомої, а також гранату Ф1, яку фігурант незаконно придбав у поки невстановлених осіб.

Зловмисника затримали. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За результатами досудового розслідування фігуранту повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті психотропних речовин у великих розмірах, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини; у наданні приміщення для незаконного вживання психотропних речовин; у виготовленні, зберіганні з метою розповсюдження порнографічних предметів та їх розповсюдженні, а також примушуванні до участі в їх створенні; у придбанні, зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Ці злочини кваліфікуються за частиною другою статті 307, частиною першою статті 317, частиною першою статті 301 та частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України.

За скоєне порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах