Одеська ковзанка потрапила у скандал: вона включила музику в день жалоби і ігнорувала тривогу

Одеська ковзанка потрапила у скандал: вона включила музику в день жалоби і ігнорувала тривогу.

Одеська ковзанка потрапила у скандал: вона включила музику в день жалоби і ігнорувала тривогу. Фото: instagram.com/icepark.odes

Події
01 сiчня 17:54

Одеська ковзанка біля палацу спорту, яку нещодавно відкрили, працювала з музикою в день жалоби 30 грудня під час повітряної тривоги та атаки окупантів.

Користувачі мережі сприйняли це дуже негативно. Утім, в адміністрації ковзанки інцидент ніяк не прокоментували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що загалом День жалоби в Одесі солюдали не всі. Так, наприклад, в Оперному театрі оголосили про перенесення новорічного гала-імпрезу 30 грудня 4 січня 2024 року, 17:00. Але в Одеський Обласний Академічний Драматичний театр не скасував двох дитячих вистав. Розумію, що гроші потрібні всім, але не в такий же спосіб.

Нагадаємо, що вночі та вранці 29 грудня Росія запустила по Україні близько 110 ракет, а також ударні дрони. Під час ворожої атаки в небі над Україною було збито 114 зі 158 повітряних цілей.

В Одесі тоді загинули п'ятеро людей. 23 особи отримали поранення, серед них двоє дітей (шість та вісім років) та вагітна жінка. Руйнування отримали п'ять багатоповерхівок та 46 будинків. Пошкодження зазнали 186 квартир. Шістьом особам надали тимчасовий притулок

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах