В Одесі перевірили повітря: де брудно

В Одесі перевірили повітря, де брудно.

В Одесі перевірили повітря, де брудно. Фото: pixabay.com

Події
02 сiчня 17:21

У Одесі перевірили стан повітря. Про це повідомляє Департамент екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради.

Так, на території міста в районі Автовокзалу спостерігалися незначні перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин в атмосферному повітрі пилу та фенолу – в районі Херсонського скверу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Моніторинг атмосферного повітря провели за допомогою пересувної муніципальної лабораторії у встановлених точках контролю, що розташовані на перетині транспортних магістралей міста, межах санітарно-захисних зон потенційно-небезпечних об'єктів Одеси, у прибережній зоні, а також парках та скверах, згідно з затвердженим планом.

За звітний період провели 112 спостережень з автоматичним відбором проб та вимірюваннями концентрацій забруднюючих речовин газоаналізаторами. Йдеться про 1233 визначення концентрацій забруднюючих речовин в атмосферному повітрі по восьми компонентам: оксид вуглецю, озон, сірководень, діоксид сірки, аміак, пил, діоксид азоту, вуглеводні (сумарні).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах