На Фонтанській дорозі жінка ножем порізала двох колег

На Фонтанській дорозі жінка ножем порізала двох колег.

На Фонтанській дорозі жінка ножем порізала двох колег. Фото: od.npu.gov.ua

Події
03 сiчня 16:10

На Фонтанській дорозі в Одесі жінка ножем порізала двох співробітниць магазину – своїх колег. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про те, що сталося в поліцію, повідомила перехожа городянка. Як виявилося, працівниця магазину деякий час не з'являлася на роботі через затримання зарплати, а сьогодні вранці прийшла і почала погрожувати двом колегам кухонним ножем, які прихопили з собою, і намагалася забрати з касового апарату заборговані їй кошти. Продавщиць, які спробували зупинити зловмисницю, вона поранила ножем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалих жінок забрали до лікарні: в однієї різана рана потиличної ділянки голови, а в іншої – різана рана шиї. Їм надали допомогу, загрози життю немає.

Поліцейські вилучили зброю злочину та затримали правопорушницю в процесуальному порядку.

Відомості про подію слідчі відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини четвертої статті 296 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру у скоєнні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненою із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває, правоохоронці встановлюють всі обставини.

  • На Фонтанській дорозі жінка ножем порізала двох колег фото
  • На Фонтанській дорозі жінка ножем порізала двох колег фото 1
  • На Фонтанській дорозі жінка ножем порізала двох колег фото 2

На Фонтанській дорозі жінка ножем порізала двох колег фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах