Вночі окупанти атакували Одеську область безпілотниками: є попадання уламків

Вночі окупанти атакували Одеську область безпілотниками: є попадання уламків.

Вночі окупанти атакували Одеську область безпілотниками: є попадання уламків. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
08 сiчня 07:55

Ніч з 7 на 8 січня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги та звуки вибухів. У пресслужбі Повітряних Сил ЗСУ уточнили, що працювала ППО.

Як повідомили у пресслужбі Сил оборони Півдня, вночі над Одеською областю збили семеро російських безпілотників Shahed-131/136.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Уламки одного із збитих БПЛА впали на відкритій території Одеського району, спричинивши пожежу. Руйнів та поранених немає. Загалом російська армія випустила з Чорного моря по Одеській області та Миколаївській вісім дронів.

На бойовому чергуванні в Чорному морі станом на 08:00 7 січня Росія тримає один корабель, який не є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Як повідомили у пресслужбі міськради, вранці йде масована атака міст України ракетами різного типу, зокрема балістики та кинджалів. До повітряного простору Одеської області ракети не заходили. Враховуючи пуски надзвукових ракет, не нехтуйте правилами безпеки!

Нагадаємо, що протягом бойової доби, з 07:00 6 січня до 07:00 7 січня, противник здійснив чотири авіаційні удари із застосуванням чотирьох авіаційних крилатих ракет у напрямку Одеської області та однієї ракети у напрямку Херсонської області. Ракети втратили бойову здатність у повітрі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах