Одеситки зможуть безкоштовно перевірити груди у мамолога

Одеситки зможуть безкоштовно перевірити груди у мамолога.

Одеситки зможуть безкоштовно перевірити груди у мамолога. Фото: doctor-rzn

Події
09 сiчня 13:24

10 січня 2024 року з 9:00 до 14:00 у Консультативно-діагностичному центрі №6 на вулиці Зоопаркова, 8 в Одесі проведуть День ранньої діагностики онкологічних захворювань грудей. Усіх бажаючих запрошують на безоплатну консультацію до лікаря-мамолога. Про це повідомляє пресслужба міськради.

При необхідності лікар направить на подальшу діагностику, включаючи мамографія, ультразвукове дослідження, лабораторні дослідження та консультації інших фахівців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб уникнути черг, прохання попередньо просять записуватися за телефоном: (048) 748 01 45.

Жінки після 40 років повинні проходити скринінгову мамографію щорічно. Своєчасна діагностика дозволяє виявити передракові стани та злоякісні новоутворення на ранніх стадіях, що успішно піддаються лікуванню.

Зазначимо, що центр здоров'я сім'ї працює для комплексної діагностики, лікування та профілактики захворювань грудної залози у жінок, чоловіків та підлітків. Центр оснастили сучасним мамографічним та УЗД-обладнанням, там проводиться прийом мамолога, гінеколога та інших фахівців.


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах