На Одещині під час пожежі загинула жінка

На Одещині під час пожежі загинула жінка.

На Одещині під час пожежі загинула жінка. Фото ілюстративне: facebook.com/DSNSODE

Події
10 сiчня 13:47

9 січня у місті Ізмаїл на Одещині, на вулиці Героїв Азовсталі, сталася смертельна пожежа. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Так, учора о 16:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. На місці рятувальники встановили спалах майна в одноповерховому житловому будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О 17:07 пожежу локалізували та о 17:32 – ліквідували. Площа пожежі становила 20 квадратних метрів. Загинула господиня будинку 1951 року народження.

Імовірна причина пожежі – "порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення". Майно врятували. Від ДСНС залучили дві одиниці техніки та семеро рятувальників.

Всього за останню добу на Одещині сталося дев'ять пожеж.

Нагадаємо, що вночі 9 січня у Пересипському районі Одеси, у Шостому Балтському провулку, спалахнув житловий будинок. Після прибуття на місце виклику встановили спалах одноповерхового житлового будинку. О 01:35 пожежу локалізували та о 02:49 ліквідували на площі 200 квадратних метрів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах