На фронті загинув захисник із Одеської області Валерій Нехай: його тіло чекали півтора року

На фронті загинув захисник із Одеської області Валерій Нехай.

На фронті загинув захисник із Одеської області Валерій Нехай. Фото: ymtg.gov.ua

Події
12 сiчня 16:20

18 серпня 2022 року, під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Олександрівка Херсонської області, загинув житель міста Південний в Одеській області – Нехай Валерій Петрович – солдат 28-ї окремої механізованої бригади військової частини А0666. Про це повідомляє Южненська міська територіальна громада.

Прощання з Валерієм Нехай відбудеться 15 січня о 10:00. Цього дня в громаді оголошено Днем жалоби. На знак скорботи просять приспустити (вивісити з жалобною стрічкою) Державний Прапор України на будинках та спорудах товариства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О 10 годині вшанують світлу пам'ять нашого земляка – військовослужбовця хвилиною мовчання. Усіх мешканців громади просять приєднатися до жалобної церемонії прощання із захисником України.

Нагадаємо, що за офіційними даними Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки стало відомо про загибель 33-річного жителя села Троїцьке Павла Миколайовича Куценка, який з липня 2023 року вважався зниклим безвісти.

Вічна пам'ять та слава українським воїнам, які захищали Україну та віддали за неї життя!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах