В Одеському ТЦК прокоментували рейди у громадському транспорті

В Одеському ТЦК прокоментували рейди у громадському транспорті.

В Одеському ТЦК прокоментували рейди у громадському транспорті. На фото скріншот відео із соцмереж

Події
12 сiчня 14:31

В Одеському обласному ТЦК прокоментували ситуацію щодо рейдів у громадському транспорті.

Так, вони назвали свої дії необхідними через низьку якість виконання своїх цивільних зобов'язань відповідної категорії людей. Тому військове командування, в умовах воєнного стану, в межах компетенції, змушене здійснювати заходи оповіщення всіма способами, які забезпечать відповідне охоплення військовозобов'язаних громадян України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"На території, на якій діє військове становище, військове командування може встановлювати особливий режим в'їзду та виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів та перевірку документів в осіб, а у разі потреби проведення огляду речей". транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень та житла громадян, за винятком обмежень, встановлених Конституцією України.

Під час дії військового стану будь-який ТЦК має право викликати особу для звірки її облікових даних, незалежно від місця реєстрації та проживання.

Тому закликаємо всіх свідомих громадян не створювати штучний ажіотаж, не шукати шляхів ухилитися від виконання свого конституційного обов'язку, не ховатися за спинами воюючих за Україну з 24 лютого 2022 року, а долучитись до захисту Батьківщини та направити свої зусилля на здобуття Перемоги. Це можна зробити, не чекаючи повістки, шляхом самостійного звернення до відповідних ТЦК та СП", – сказано у повідомленні військових.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах