В Одесі створили петицію проти об'єднання Мечникова та Гідромету

В Одесі створили петицію проти об'єднання Мечникова та Гідромета.

В Одесі створили петицію проти об'єднання Мечникова та Гідромета. Фото: dumskaya.net

Події
16 сiчня 11:17

В Одесі створили петицію проти об'єднання Одеського державного екологічного університету та ОНУ імені Мечникова. На даний момент вона зібрала трохи більше 2000 підписів із 25 000 необхідних.

"Про скасування рішення КМУ № 7-р про реорганізацію Одеського державного екологічного університету шляхом приєднання з ОНУ ім Мечникова, як необґрунтоване, суперечить принципам демократії, чинному закону та потребам України у військовий та післявоєнний період", – сказано у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Колектив ОДЕКУ вважає рішення про ліквідацію нашого університету як самостійного навчального закладу необґрунтованим та шкідливим для національних інтересів України.

"Наша країна перебуває в стані війни, яка вже призвела до катастрофічних наслідків для екології України, в тому числі через підрив Каховської ГЕС, мінування територій, знищення природних ресурсів, що веде до порушення екологічного балансу та подальшого руйнування економіки України", – заявили у петиції.

Підписати петицію можна за посиланням.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах