Жителя Одеської області засудили до 10 років за зґвалтування та підпал жінки

Жителя Одещини засудили до 10 років за зґвалтування та підпал жінки.

Жителя Одещини засудили до 10 років за зґвалтування та підпал жінки. Фото: pravda.com

Події
16 сiчня 13:11

Обвинувальний вирок отримав житель Білгород-Дністровського району на Одещині, який напав на односельчанку, зґвалтував її та намагався вбити. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, правопорушника засудили до позбавлення волі на десять років з конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, подія сталася наприкінці серпня минулого року. Зловмисник проник уночі через незачинені двері до приватного будинку односельчанки у пошуках цінних речей. Щоб придушити спроби господині чинити опір, чоловік пригрозив їй фізичною розправою, а для посилення тиску вдарив рукою по голові і запальничкою підпалив на ній одяг. Надалі правопорушник забрав у потерпілої заощадження у сумі 300 гривень та мобільний телефон вартістю 1200 гривень. Однак на цьому не зупинився, а зґвалтував жінку та спробував убити її, щоб приховати злочини. Зловмисник почав душити потерпілу, коли вона знепритомніла – зв'язав їй руки та ноги простирадлом, закидав одягом та ковдрами та підпалив, а сам втік із викраденим майном.

Коли вогонь почав обпалювати, жінка прийшла до тями, вибралася з-під палаючих речей і покликала на допомогу сусіда, який і викликав правоохоронців.

Вже на ранок поліцейські розшукали зловмисника і затримали. У нього знайшли викрадені у жінки телефон та засоби. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Після проведення низки експертиз слідчі висунули йому звинувачення в нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством, небезпечним для життя або здоров'я особи, яка зазнала нападу. пов'язаним із проникненням у житло, вчиненому в умовах військового стану; у зґвалтуванні; у закінченому замаху на навмисне вбивство, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчиненій з особливою жорстокістю, з корисливих спонукань, з метою приховати інше кримінальне правопорушення, поєднане із зґвалтуванням.

Обвинувальний акт правоохоронці направили до суду. Дослідивши зібрані поліцейськими матеріали та докази, суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах