В Одесі на сьогодні оголосили штормове попередження

В Одесі на сьогодні оголосили штормове попередження.

В Одесі на сьогодні оголосили штормове попередження. Фото: vycherpno.ck.ua

Події
18 сiчня 08:28

На четвер, 18 січня, в Одесі та області оголосили штормове попередження, оскільки протягом доби очікуються пориви південного вітру, 15-20 метрів за секунду. Про це з посиланням на Гідрометеорологічний центр Чорного та Азовського морів повідомили на сайті Одеської міської ради.

Так, в Одесі та області буде хмарно. У другій половині дня невеликий дощ. Температура вдень в Одесі становитиме 7-9°С тепла, в області вдень 4-9°С тепла. На дорогах області вранці подекуди туман, видимість 200-500 метрів, ожеледиця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки. Особливо це попередження стосується літніх, дітей та вагітних жінок. Водіїв просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами, оскільки внаслідок сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін із якорів, їх прибивання до берега та дрейфування вздовж узбережжя.

"Вкотре звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні надто висока. І цілком імовірний неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, у жодному разі" У разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102", – йдеться у повідомленні мерії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах