На фронті загинув захисник із Одеської області Дмитро Романюк

На фронті загинув захисник із Одеської області Дмитро Романюк.

На фронті загинув захисник із Одеської області Дмитро Романюк. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
18 сiчня 12:18

Сьогодні, 18 січня, відбулася церемонія прощання із захисником з Одеської області Романюком Дмитром Сергійовичем, який загинув 7 січня 2024 року у бою у Бахмутському районі Донецької області. Про це повідомляє Veterans HUB ODESA.

Герою було лише 26 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дмитро служив молодшим сержантом 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

Дмитро Романюк.Дмитро Романюк. Фото: facebook.com/veteranshubodesa


Нагадаємо, що раніше Одеська область втратила ще чотирьох захисників України.

Житель села Крутоярівка, Колун Юрій Михайлович 03.01.1982 року народження, загинув мужньо, виконуючи свій обов'язок під час наступальних дій біля населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району. Про час і місце прощання з Героєм поки що нічого невідомо.

Богдан Островський був одеситом та випускником Одеської гімназії №4. З початком повномасштабної війни Богдан вступив до 126 батальйону територіальної оборони міста. Його поховали 17 січня.

Також цього року відбулася церемонія прощання з Козаковим Віктором Олеговичем, який помер 12 січня 2024 року у госпіталі від отриманих поранень у бою на Херсонщині. Віктор проходив службу молодшим сержантом у 126-й окремій бригаді територіальної оборони.

Від серцевої недостатності помер мешканець селища Любашівка, солдат Микола Литвинюк. Воїн 1979 року народження помер 11 січня. Прощання з Миколою Литвинюком відбувається сьогодні у Любашівці, що на вулиці 8 Березня, 1 та 13:00 біля Будинку культури.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах