Одесит відростив величезну косу та претендує на рекорд

Одесит відростив величезну косу та претендує на рекорд - фото

Одесит відростив величезну косу та претендує на рекорд - фото

Події
19 сiчня 13:34

Одесит претендує на рекорд у номінації "Найдовша чоловіча коса, яку зафіксують 20 січня в Києві. Про це розповіла голова Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Коли молоді хлопці вибирають собі модні зачіски для самовираження, одесит Павло Соколовський вибрав одну з найекзотичніших на той час – Top Knot. Робити косу хлопця навчила мати та дівчина. Згодом він справлявся з цим не гірше за них. Молода людина каже, що така зачіска стала не лише його особливістю, а й гордістю. А головне – завжди привертала увагу дівчат.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, юнацький максималізм спонукав його до того, щоб цю зачіску носити тривалий час. Таким чином, майже десять років ножиці не торкалися його коси. І лише зараз Павло наважився її обрізати і одразу після фіксації рекорду продати з аукціону, щоб передати кошти для ЗСУ. За попередніми вимірами коса юнака сягає орієнтовно 100 сантиметрів. Точні виміри відбудуться під час фіксації рекорду.

Фото коси обіцяли показати після.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах