В Одесі вибухнув газовий котел у приватному будинку: постраждав чоловік

В Одесі вибухнув газовий котел у приватному будинку: постраждав чоловік.

В Одесі вибухнув газовий котел у приватному будинку: постраждав чоловік. Фото ілюстративне: old.loda.gov.ua

Події
20 сiчня 10:59

Уночі 20 січня в Одесі на вулиці Друга Станційна вибухнув газовий котел у приватному будинку. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про цю подію надійшло до Служби порятунку о 01:28. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що внаслідок вибуху в одноповерховому приватному житловому будинку виникла його часткова руйнація на орієнтовній площі 40 квадратних метрів без подальшого горіння.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Співробітники ДСНС деблокували постраждалого чоловіка 1988 року народження. Потерпілого з опіками 75% тіла бригадою швидкої допомоги госпіталізували до медичного закладу.

Від ДСНС на ліквідацію вибуху газоповітряної суміші залучали три одиниці пожежно-рятувальної техніки та 11 рятувальників. Ймовірно, вибух стався через несправність газового котла.

Нагадаємо, в ніч із 8 на 9 січня на Одещині троє дітей отруїлися чадним газом. Причиною отруєння стало порушення правил встановлення генератора.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах