Одеська область втратила ще п'ятьох захисників України

Одеська область втратила ще п'ятьох захисників України.

Одеська область втратила ще п'ятьох захисників України. Фото: safiany-otg.od.ua

Події
22 сiчня 10:23

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Вадим Левуш, Вадим Том, Юрій Явдошенко, Євген Тихонов та Дмитро Балюк.

Як повідомляє Роздільнянська міська територіальна громада, пішов у вічність військовий Вадим Левуш 1995 року народження. Місцевих жителів просять віддати честь Йоїну 23 січня і вишикуватися в живий коридор при в'їзді до міста Роздільна (біля стели) на вулиці Європейській об 11:00. Похорон пройде в селі Нові Чобручі о 12:00.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вадим Левуш.Вадим Левуш. Фото: facebook.com/rozdilnianskahromada

Як повідомляє Тарутинська Селищна рада, загинув Вадим Том, який загинув під час виконання бойового завдання. День поховання загиблого 22 січня 2024 року оголошується Днем жалоби на території Тарутинського селищного територіального товариства.

На знак скорботи за загиблим просять приспустити Державні прапори на будинках та спорудах органів місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях, незалежно від форм власності. Також просять обмежити проведення розважально-концертних заходів на території товариства, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Вадим Том.Вадим Том. Фото: facebook.com/Тарутинська Селищна рада

Як повідомляє Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, у боротьбі за незалежність України, її територіальну цілісність та суверенітет віддав своє життя солдатам Юрію Явдошенку 1984 року народження. Він загинув 11 січня поблизу населеного пункту Бердичі Покровського району Донецької області. Його загибель – велика втрата для рідних, близьких, побратимів та всіх нас.

Віддати останню шану воїну-захиснику можна буде 21 січня о 10.00 у місті Білгород-Дністровський на вулиці Михайлівська, 56.

Юрій Явдошенко.Юрій Явдошенко. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA


Як повідомляє Лиманська громада, загинув солдат відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки Євген Тихонов. 22 січня об 11:00 зустрічатимуть загиблого земляка під час в'їзду до села Степове. Відспівування та прощання з воїном відбудеться о 12:00. Усіх небайдужих громадян просять живим коридором гідно, із почестями зустріти земляка-Героя.

Євген Тихонов.Євген Тихонов. Фото: facebook.com/Лиманська Надія (Лиманська Надія)

У Саф'янівську. громаду знову надійшла трагічна звістка. 5 січня 2024 року в районі населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області внаслідок скидання з ворожого дрону невстановленого боєприпасу на позиції частини загинув житель села Саф'яни, водій стрілецької роти, старший солдат Дмитро Балюк.

Щодо дати поховання обіцяють повідомити додатково.

Вічна пам'ять та слава українським воїнам, які захищали Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах