Прикрилася українською символікою: порноакторка з Одеси знялася у провокаційній фотосесії

Прикрилася українською символікою: порноакторка з Одеси знялася у провокаційній фотосесії.

Прикрилася українською символікою: порноакторка з Одеси знялася у провокаційній фотосесії. Фото: instagram.com/an_stasiia

Події
22 сiчня 14:16

Порноакторка Анастасія Мітіна з Одеси, яка зараз проживає в Іспанії, знялася у ню-фотосесії із символікою України, що викликало скандал у соціальних мережах. Знімки прокоментував лейтенант Збройних сил України ЗСУ із псевдонімом "Алекс".

Так, дівчина знялася у фотосесії фотографа Петтера Хегре. На знімках свої інтимні зони вона прикрила шевронами з українською символікою – прапором та гербом. Це спричинило обурення для багатьох громадян.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фотосесію українки Хегре оприлюднив ще влітку 2023 року, проте у соцмережах на неї звернули увагу лише зараз. Після скандалу публікацію з інстаграм-сторінки фотографа видалили, але в мережі залишилися скріншоти публікації.

"Хочете знати мою думку, як військового про ту голу дівчину, яка приліпила на соски наш прапор, а на статевий орган - герб? Це просто повний капелюх... Ви не розумієте, що за цей герб, за цей гімн і прапор хлопці вмирають уже 10 років?", - написав захисник.

За словами лейтенанта, українська символіка є святинею. А дії дівчини – це стаття 338 ККУ (наруга над державними символами).

"Повісити герб на по..ду це ж така велика подяка за всі ті жертви, які приніс наш народ, ну дякую!!! Ці символи в крові десятків тисяч людей", - наголосив офіцер.

Анастасія Мітіна.Анастасія Мітіна. Фото: instagram.com/hegreworld

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах