Одеська область втратила ще чотирьох захисників України

Одеська область втратила ще чотирьох захисників України.

Одеська область втратила ще чотирьох захисників України. Фото: facebook.com/safianyotg

Події
23 сiчня 13:42

На російсько-українській війні загинули ще чотири захисники України з Одеської області – Микола Харук, В'ячеслав Дегтярьов, Олег Бойцун та Андрій Штепа.

Як повідомляє командир військової частини до Міністерства оборони України Геннадій Дашко, вночі 21 січня загинув його побратим Микола Харук із позивним "Батем" з міста Чорноморськ. За словами Дашка, у своєму підрозділі Микола був справді батьком для всіх бійців. Він був досвідченим сержантом із великим серцем. Воїнові було 59 років, але він завжди був там, де гаряче. Дату та місце поховання обіцяли повідомити пізніше.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Микола Харук.Микола Харук. Фото: facebook.com/geka.dashko

Також 126 окрема бригада територіальної оборони Одеси повідомила, що захищаючи рідну Україну від оккупантів, під час виконання бойового завдання, вірні військовій присязі, загинули солдати Дегтярьов В'ячеслав 1993 року народження та солдат Бойцун Олег 1992 року народження.

23 cічня у Ширяївській громаді відбудеться прощання із Олегом. Виконуючи військовий обов’язок, Олег Бойцун був важко поранений 8 січня та помер внаслідок отриманих травм 15 січня в Київській міській клінічній лікарні. Звертаються до всіх мешканців Ширяєва з проханням долучитись до створення живого коридора від Ширяївської лікарні по вулиці Шклярука, далі по вулиці Грушевського до магазину будматеріалів Плошника, по вулиці Ломоносова, потім по вулиці Малиновського (РЕМ) до помешкання рідних воїна по вулиці Козацькій, 5. Просять взяти Державні Прапори, квіти та з усіма почестями вшанувати полеглого воїна.

Про дату поховання та прощання з В'ячеславом поки що нічого невідомо.

В'ячеслав Дегтярьов.В'ячеслав Дегтярьов. Фото: facebook.com/126brigadatro

Бойцун Олег.Бойцун Олег. Фото: facebook.com/126brigadatro

Роздільнянська міська територіальна громада повідомила про втрату ще одного воїна – Андрія Штепу, мешканця села Капаклієве.

Всіх небайдужих висловити повагу та подяку Герою, вишикуватися в живий коридор 24 січня 2024 року о 9:00 у селі Новоукраїнка, де відбудеться відспівування, та провести Андрія в останню путь з усіма почестями до рідного села – зустріч у селі Капаклієво о 10:00, поховання відбудеться на місцевому цвинтарі.

Андрій Штепа.Андрій Штепа. Фото: facebook.com/rozdilnianskahromada

Вічна пам'ять та слава українським воїнам, які загинули та захищали Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах