Чутки про груповий секс у Патрульній поліції Одеси: офіційний коментар

Чутки про груповий секс у Патрульній поліції Одеси: офіційний коментар

Чутки про груповий секс у Патрульній поліції Одеси: офіційний коментар Фото ілюстративне: bessarabiainform.com

Події
20 лютого 15:03

В Одесі поліція перевіряла, чи займалися її патрульні груповим сексом на виклик у січневу ніч. Про це повідомляє ТСН.ua.

Так, протягом кількох днів у соцмережах низка користувачів поширила повідомлення про те, що в Одесі нібито сталася скандальна історія за участю патрульних поліцейських. Під цими постами почали з'являтися десятки коментарів людей, які вважають викладене правдою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами авторів посту, одеські патрульні приїхали на виклик щодо порушення тиші у нічний час.

"У квартирі дівчина з шістьма іншими подругами святкувала день народження. Після годинної розмови у квартирі поліцейські поїхали за алкоголем на АЗС, потім виставили режим "перерва", повернулися до квартири та зайнялися груповим сексом, що зняла одна з боді-камер поліцейських, яка випадково увімкнулась під час статевого акту", – стверджує автор повідомлення.

"У цій інформації (опублікованій у соцмережах – ред.) дуже багато надуманого. Фантазії – вони такі. Виклик у квартиру, де шуміли – був. Хлопці виходили на перерву вночі. Це передбачено під час несення служби. Але щодо інших ситуацій, у яких нібито брали участь поліцейські - це не підтвердилося. Проводиться службове розслідування і цим питанням займаються додатково наші служби", – розповіла прессекретар одеських патрульних Алла Марченко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах