В Одесі підпалили квартиру: постраждала дівчина, винуватця затримали (оновлено)

В Одесі підпалили квартиру: постраждала дівчина

В Одесі підпалили квартиру: постраждала дівчина Фото: Sutthichai Supapornpasupad gettyimages.com

Події
26 лютого 12:40

У неділю, 25 лютого, на вулиці Десятого квітня в Одесі сталася пожежа. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Так, о 18:11, до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення у квартирі. Вже на місці пожежно-рятувальних підрозділів встановили спалах домашнього майна на площі 0,5 квадратних метрів, який загасили мешканці будинку водою з відер до прибуття підрозділів ДСНС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок пожежі отримала опіки ніг громадянка, 2003 року народження, яка у стані середньої тяжкості потрапила до лікарні. Імовірна причина пожежі – підпал. Збитки – встановлюються.
Від ДСНС залучали три одиниці техніки та 13 пожежників.

Всього за останню добу на Одещині сталося 27 пожеж, з яких три в Одесі та 24 в області. У тому числі було 19 виїздів на спалах сухої рослинності на загальній площі 13,62 га.

Оновлено:

Як повідомили у Нацполіції, оперативно затримали чоловіка, який ледь не спалив квартиру співмешканки та травмував її доньку.

Як виявилося, між власницею квартири та її співмешканцем виникла сварка, коли жінка повідомила чоловіка про різні стосунки і попросила виїхати.

У ході конфлікту, який відбувався у присутності 20-річної доньки-одеситки, чоловік схопив пляшку із розчинником для фарби, облив приміщення кухні та підпалив. Частина легкозаймистої суміші потрапила на штани дівчини і спалахнула, як і всі довкола. Потерпіла отримала опіки нижніх кінцівок першого та другого ступенів. Медики доправили її до лікарні, де надали необхідну допомогу.

Пожежу у квартирі господині допомогла погасити сусідка. Сам правопорушник з місця скоєння злочину втік. За кілька годин його розшукали на Італійському бульварі і затримали.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини другої статті 15, частини другої статті 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про закінчений замах на умисне ушкодження чужого майна шляхом підпалу. Вирішується питання про повідомлення чоловіка про підозру та обрання запобіжного заходу. За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до десяти років.

Правоохоронці встановлюють повні обставини та мотиви злочину, збирають докази, на підставі яких вирішуватиметься питання щодо додаткової правової кваліфікації дій затриманого.

  • В Одесі підпалили квартиру: постраждала дівчина, винуватця затримали (оновлено) фото
  • В Одесі підпалили квартиру: постраждала дівчина, винуватця затримали (оновлено) фото 1
  • В Одесі підпалили квартиру: постраждала дівчина, винуватця затримали (оновлено) фото 2

В Одесі підпалили квартиру: постраждала дівчина, винуватця затримали (оновлено) фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах