В Одесі та області оголосили жалобу за загиблими внаслідок удару РФ по багатоповерхівці

В Одесі та області оголосили жалобу за загиблими внаслідок удару РФ по багатоповерхівці.

В Одесі та області оголосили жалобу за загиблими внаслідок удару РФ по багатоповерхівці. Фото ілюстративне: censor.net

Події
02 березня 14:00

3 березня в Одесі та Одеській області оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок дронової атаки РФ на багатоповерхівку у спальному районі міста.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На будівлях приспустять Державний Прапор України та прапор Одеси із жалобними стрічками. Підприємствам, установам, організаціям міста рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Нагадаємо, уночі 3 березня російські окупанти випустили з акваторії Чорного моря по Одеській області вісім ударних безпілотників типу Shahed-131/136. Внаслідок бойової роботи протиповітряної оборони сім дронів вдалося збити, проте один із дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у дев'ятиповерховий будинок у спальному районі. Внаслідок влучання БпЛА зруйновано частину під'їзду з 18 квартир.

Станом на 12:47 відомо про чотирьох загиблих та вісьмох постраждалих. П'ятьох людей вдалося врятувати. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Як повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, станом на 13:28 під завалами можуть перебувати ще 11 людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах