Зеленський приїхав до Одеси разом із прем'єром Греції і бачив ракетний удар: є загиблі та постраждалі

Зеленський приїхав до Одеси разом із прем'єром Греції та бачив ракетний удар: є загиблі та постраждалі.

Зеленський приїхав до Одеси разом із прем'єром Греції та бачив ракетний удар: є загиблі та постраждалі. Фото: newsit

Події
06 березня 17:01

Президент України Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішній ракетний удар по Одесі під час зустрічі з прем'єр-міністром у Греції. Про це повідомляє "Сьомий канал".

За словами Президента, внаслідок прильоту є загиблі та постраждалі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.



"Ми бачили сьогодні цей удар. Ви бачите, з ким ми маємо справу, їм байдуже, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, всіх деталей не знаю ще, але знаю, що є загиблі, поранені", – сказав він..

Про те, що Росія завдала ракетного удару по кортежу Президента України Володимира Зеленського в Одесі, написала грецька газета "Прототема". Видання посилалося на анонімні джерела в Греції.

Стверджується, що удару було завдано, коли кортеж Зеленського знаходився з грецькою делегацією та прем'єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом.

"Ми знаходилися в порту, де президент Зеленський показував і пояснював значення порту і те, що робиться, щоб відновити і посилити морський шлях, і в самому кінці ми почули звук сирен та вибухи, які дуже близько від нас відбулися. Ми не встигли піти в якесь захищене місце і тому це дуже вражаючий досвід. Ми розуміємо, що ця війна начебто стосується кожного. Це велика різниця читати про війну в газетах і чути це на власні вуха", – зазначив Кіріакос Міцотакіс.

Нагадаємо, що сьогодні тривогу на Одещині оголосили в нашому регіоні о 10:41. Вже о 10:45 практично під час самого вибуху у Повітряних силах повідомили про те, що є загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошено повітряну тривогу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах