Закупівлю систем оповіщення з порушенням: що сталося із сиренами в Одесі

Закупівлю систем оповіщення з порушенням: що сталося із сиренами в Одесі.

Закупівлю систем оповіщення з порушенням: що сталося із сиренами в Одесі. Фото: pixabay.com

Події
07 березня 14:52

Приморська окружна прокуратура Одеси звернулася з позовом до суду через покупку систем оповіщення більш ніж на 26, 6 мільйона, яку провели з порушенням закону. Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Позов обґрунтований тим, що закупівлі провели з порушенням законодавства у сфері цивільного захисту, без проекту та погодження з органами, які забезпечують управління систем інформування населення, зокрема, ГУ ДСНС України в Одеській області та Одеській обласній військовій (державній) адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ухвалою Господарського суду задовольнили заяву прокурора про забезпечення позову у зв'язку з порушенням бюджетного законодавства та судом накладено арешт на кошти товариства у розмірах, перерахованих йому комунальною установою.

Наразі суд вирішує питання про відкриття провадження у справі. Слід зазначити, що жодних вимог про відключення чинної системи оповіщення та її демонтаж прокурором не пред'являлося. Хоча у багатьох пабликах розмістили саме таку інформацію.

Система оповіщення, яка працювала до оголошення закупівлі, працює в штатному режимі і працюватиме в такому режимі далі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах