В Одесі за добу сталося дві пожежі: одна людина загинула та ще одна постраждала

В Одесі за добу сталося дві пожежі: одна людина загинула та ще одна постраждала.

В Одесі за добу сталося дві пожежі: одна людина загинула та ще одна постраждала. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
08 березня 09:56

За останню добу, з 7 на 8 березня, в Одесі сталося дві резонансні пожежі, в яких одна людина загинула і ще одна постраждала. Про це повідомляє пресслужба ДСНС на Одещині.

Так, вчора о 14:08 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Радісна. Вже на місці рятувальники встановили, що горить гараж у гаражному кооперативі. О 14:23 пожежу локалізували та о 14:27 ліквідували на площі 20 квадрантних метрів. На місці пожежі отримав опіки обличчя чоловіка, 1962 року народження. Від ДСНС залучали дві одиниці пожежної техніки та 12 рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також учора, о 22:11, надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Євгена Чикаленка. Після прибуття на місце виклику рятувальники встановили, що горить домашнє майно у квартирі на третьому поверсі шістнадцятиповерхового житлового будинку. О 22:25 пожежу локалізували та о 22:26 ліквідували. На місці пожежі виявили загиблу господарку 1968 року народження. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучали вісім одиниць пожежної техніки та 33 рятувальники.

Всього за останню добу на Одещині сталася 21 пожежа, з яких шість у нашому місті та 11 виїздів на загоряння сухої рослинності на загальній площі п'ять гектарів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах