В Одесі збудують ще один бюветний комплекс: де саме

В Одесі збудують ще один бюветний комплекс: де саме.

В Одесі збудують ще один бюветний комплекс: де саме. Фото ілюстративне: odessa.comments.ua

Події
09 березня 08:50

У Пересипському районі Одеси планують збудувати ще один бюветний комплекс. Про це повідомили на сайті Одеської міської ради.

Новий бювет відкриють у сквері біля кінотеатру "Зоряний".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

7 березня у приміщенні Пересипської районної адміністрації мешканців району ознайомили з основними проєктними рішеннями щодо запланованого до будівництва бювету. У заході взяли участь представники Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон, Пересипської районної адміністрації та депутати Одеської міської ради.

Під час зустрічі містяни позитивно оцінили та підтримали ініціативу будівництва бювету на території скверу біля кінотеатру "Зоряний".

Цей бювет стане не лише джерелом чистої питної води, а й виконуватиме функцію альтернативного джерела водопостачання району в разі надзвичайної ситуації в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, в Одесі з'явились нові мобільні укриття на кінцевих зупинках міського транспорту. Такі тимчасові сховища мають площу десять квадратних метрів і можуть вмістити до 15 осіб.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах