В Одесі дали термін колаборанту, який здавав росіянам позиції ЗСУ

В Одесі дали термін колаборанту, який здавав росіянам позиції ЗСУ.

В Одесі дали термін колаборанту, який здавав росіянам позиції ЗСУ. Фото: t.me/SSU_Odesa

Події
28 березня 13:36

15 років за ґратами проведе російський агент, який розвідував позиції реактивної артилерії ЗСУ на півдні, його спіймали в Одесі. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Викрили колаборату наприкінці червня 2022 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Насамперед зловмисник намагався встановити розташування позицій українських дивізіонів реактивних систем залпового вогню на території регіону.

Ворог ставив зловмиснику завдання щодо виявлення військових об'єктів Сил оборони України на території Одеської та Миколаївської областей. Отримані відомості окупанти планували використовувати для масованих ракетних ударів по позиціях українських військ та проведення диверсій.

Зрадником є місцевий мешканець, якого агресори завербували після початку повномасштабного вторгнення. Представники спецслужб РФ "вийшли" на нього, оскільки він неодноразово висловлював прокремлівські погляди.

Встановлено, що російський агент мав передати зібрану інформацію своєму московському куратору через відпрацьований анонімний телеграм-канал. У телефоні чоловіка знайшли докази злочину.

Одесита визнали винним у державній зраді (частина друга статті 111 КК України).

В Одесі дали термін колаборанту, який здавав росіянам позиції ЗСУ.В Одесі дали термін колаборанту, який здавав росіянам позиції ЗСУ. Фото: od.gp.gov.ua

В Одесі дали термін колаборанту, який здавав росіянам позиції ЗСУ.В Одесі дали термін колаборанту, який здавав росіянам позиції ЗСУ. Фото: t.me/SSU_Odesa
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах