На 16-й станції Фонтану обвалилися сходи на пляж

На 16-й станції Фонтану обвалилися сходи на пляж.

На 16-й станції Фонтану обвалилися сходи на пляж. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
04 квiтня 10:43

На 16-й станції Великого Фонтану в Одесі після штормів обвалилися сходи на пляж "Золотий берег". Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Так, управління інженерного захисту території міста та розвиток узбережжя спільно з представниками Комунального підприємства "Узбережжя Одеси" провело обстеження узвозу, що веде до пляжу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ході обстеження виявили, що внаслідок штормів стався підмив залізобетонних сходів для спуску на пляж та їх подальша руйнація.

Наразі обмежили доступ до місця руйнування спуску сигнальною стрічкою. Роботи щодо відновлення залізобетонних сходів планується виконати позабюджетними коштами.

На 16-й станції Фонтану обвалилися сходи на пляж.На 16-й станції Фонтану обвалилися сходи на пляж. Фото: t.me/odesacityofficial

Нагадаємо, що одеський пляж " Ланжерон" опинився на 27 місці у списку найкращих пляжів світу, складеному виданням BeachAtlas. Одеський пляж видання описує як улюблене українцями місце відпочинку за красу, золоті піски та прозорі води Чорного моря.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах