В Одесі пролунали вибухи: що відомо про чергову атаку РФ (оновлено)

В Одесі пролунали вибухи: що відомо про чергову атаку РФ.

В Одесі пролунали вибухи: що відомо про чергову атаку РФ. Фото ілюстративне: armyinform.com.u

Події
05 квiтня 21:30

Увечері 5 квітня російські окупанти вкотре атакували Одесу. Повітряну тривогу в місті та області оголосили о 20:30.

У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України повідомили, що тривога в Одеській області пов'язана з активністю ворожої тактичної авіації на півдні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

О 20:58 військові попередили, що в напрямку Одеси летить ракета Х-59. Одразу після цього в місті пролунало кілька вибухів. Працювала ППО.

О 21:15 дали відбій. Вдалося збити ворожу ціль чи є влучення, згодом повідомить ОВА та Сили оборони півдня України. Чекаємо офіційної інформації.

ОНОВЛЕНО: У пресслужбі Сил оборони півдня України повідомили, що ворог спрямував по Одесі із літака тактичної авіації з акваторії Чорного моря керовану авіаційну ракету. Ворожу ціль знищили сили протиповітряної оборони. За попередніми даними вибуховою хвилею та падінням уламків побито скління торговельних об'єктів у прибережній зоні. Інформації про постраждалих не надходило.

Нагадаємо, 29 березня росіяни також випустили з акваторії Чорного моря в напрямку Одеси дві керовані авіаційні ракети Х-59. Обидві ворожі цілі вдалося знищити силам протиповітряної оборони, однак уламки упали в місті – унаслідок цього постраждали п'ятеро людей. Серед потерпілих двоє дітей: десяти та п'ятнадцяти років. Також зазнала пошкоджень одна із міських соціальних установ. Підопічні та персонал цього закладу не постраждали, тому що вчасно зреагувала на попередження про небезпеку та перебували в укритті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах