В Одесі спіймали двох збоченців, у яких ноутбуки були забиті дитячою порнографією

В Одесі спіймали двох збоченців, у яких ноутбуки були забиті дитячою порнографією.

В Одесі спіймали двох збоченців, у яких ноутбуки були забиті дитячою порнографією. Фото: fakty.ua

Події
09 квiтня 11:45

Одеські поліцейські викрили двох городян у зберіганні та розповсюдженні дитячої порнографії. У ноутбуках фігурантів правоохоронці виявили понад 450 тисяч фото- та відеофайлів із вмістом порнографічного характеру за участю дітей. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Обидва чоловіки заради задоволення власних сексуальних потреб завантажували з Інтернету контент із дитячою порнографією. А один із них ще розповсюджував її на сайтах з аналогічним змістом для користування іншими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За результатами обшуків із їхніх приміщень вилучили комп'ютерну техніку, де зберігався порноконтнент. Експерти підтвердили їх заборонений зміст, що включав зображення дитини (або особи, яка виглядала як дитина), задіяної в реальній або змодельованій відверто сексуальній поведінці.

Фігурантам повідомили про підозру. Одному чоловікові – за частиною третьою статті 301-1 Кримінального кодексу України щодо поширення дитячої порнографії. Згідно з чинним законодавством, за цей злочин підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Йому вже обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 242 тисячі гривень. Другому чоловікові – за частиною першою статті 301-1 того ж кодексу у навмисному одержанні доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, зберіганні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження. Таке правопорушення карається пробаційним наглядом на строк до п'яти років або обмеженням волі на той самий термін, або позбавленням волі на строк від двох до шести років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах