Ракети та шахеди: окупанти влаштували одеситам терор на День визволення міста, є постраждалі (оновлено)

Ракети та шахеди: окупанти влаштували одеситам терор на День визволення міста, є постраждалі.

Ракети та шахеди: окупанти влаштували одеситам терор на День визволення міста, є постраждалі. Фото ілюстративне: censor.net

Події
10 квiтня 07:51

Вночі 10 квітня російські окупанти в черговий раз атакували Одесу − по місту та області запускали кілька ракет і "шахеди". Є постраждалі.

Місцеві жителі помітили стовп диму, чути звуки двох вибухів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Повітряних Силах уточнили, що вночі 10 квітня 2024 року ворог атакував 17 ударними БпЛА типу Shahed-131/136 з мису Чауда, двома крилатими ракетами "Іскандер-К" та однією балістичною ракетою "Іскандер-М" з окупованого Криму.

Відбували удар зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України. Усього збито 14 "шахедів", з яких 12 у Миколаївській та дві Одеській областях.

У Силах оборони Півдня повідомили, що російські терористичні війська біля 5:30 атакували Одеську область ракетами, застосували балістику. У день визволення Одеси від фашистських загарбників "сакральні нелюди" вдарили по об'єктах критичної та транспортно-логістичної інфраструктури. Вже відомо про двох постраждалих працівників транспортного підприємства. Пошкоджено енергетичний об'єкт, будинок, кілька автомобілів. Люди дивом не постраждали.

Зазначимо, що сьогодні, 10 квітня, відзначають День визволення Одеси від фашистських загарбників у Другій світовій війні.

Оновлено:

Як повідомила пресслужба "Укрзалізниці", внаслідок атаки постраждали двоє працівників Одеської залізниці. Вони з пораненнями і травмами госпіталізовані. Їх стан стабільний. Надається вся необхідна допомога.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах