В Одесі призначили нового керівника по капбудівництву: хто ним став

В Одесі призначили нового керівника по капбудівництву: хто ним став.

В Одесі призначили нового керівника по капбудівництву: хто ним став. Фото ілюстративне: omr.gov.ua

Події
10 квiтня 22:15

Міський голова Одеси Геннадій Труханов призначив нового виконувача обов'язків очільника управління капітального будівництва. Тепер цю посаду обійматиме Євген Неборський.

Відповідне розпорядження мер підписав у четвер, 4 квітня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Виконувати обов'язки очільника управління капітального будівництва Євген Неборський почав сьогодні, 10 квітня. Раніше він був заступником начальника зазначеного управління.

У документі зазначається, що Неборського призначили на цю посаду тимчасово, на період до заміщення посади начальника Управління капітального будівництва Одеської міської ради.

Нагадаємо, 12 березня Геннадій Труханов підписав розпорядження про звільнення начальника управління капітального будівництва Бориса Панова, який обіймав цю посаду з 2014 року. Посадовець пішов із посади за власним бажанням. Заяву про це він написав 5 березня.

Після звільнення Бориса Панова обов'язки начальника управління капітального будівництва з 7 березня до 10 квітня виконувала Лариса Янушкевич.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах