Обстріл Одеської області 10 квітня: серед загиблих бойовий медик, який надавав допомогу постраждалим

Обстріл Одеської області 10 квітня: серед загиблих бойовий медик, який допомагав постраждалим.

Обстріл Одеської області 10 квітня: серед загиблих бойовий медик, який допомагав постраждалим. Фото: facebook.com/geka.dashko

Події
11 квiтня 11:53

Внаслідок ракетного удару по транспортно-логістичній інфраструктурі Одеської області увечері 10 квітня загинув член громадської організації "Українська служба порятунку" Роман Юхневич. Про це повідомив голова ГО "Українська служба порятунку" Павло Діба.

"Внаслідок ворожого обстрілу Одещини загинув наш член організації, ветеран війни, справжній патріот України, мужній чоловік Роман Юхневич", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами близьких Романа, він загинув під час повторного ракетного удару, коли допомагав постраждалим від першого влучення.

Голова ГО «Ветеранів та інвалідів АТО "Рапіра" Геннадій Дашко зазначив, що Роман був найкращим бойовим медиком батальйону та врятував десятки життів.

Про час та місце прощання буде відомо пізніше.

Раніше ми повідомляли про те, що російська армія увечері 10 квітня запустила Одеським районом Одеської області балістичні ракети. Загинули чотири особи, у тому числі й 10-річна дитина. Усього постраждали 14 осіб, серед яких є чотирирічна дитина - вона отримала осколкове поранення та контузію. Ще чотири людини у тяжкому стані і борються за життя

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах